Toimitilat ja yritystontit

Toimitilat

Merijärven kunta omistaa yrityskäyttöön soveltuvia tiloja kunnan keskustaajamassa ja sen tuntumassa. Kunnan teollisuusalueella Kalajoentien varressa kunta omistaa kaksi teollisuushallia, joista toinen on tällä hetkellä vapaana. Vapaana oleva raskaan konepajateollisuuden käyttöön rakennettu halli on kokonaisuudessaan kooltaan n. 2200 m2 ja se on varustettu kolmella nosturilla. Halli vuokrataan mieluiten kokonaisena, mutta voidaan vuokrata myös osina. Myös myynti on mahdollista. Mikäli olet kiinnostunut tiloista, ota yhteyttä kuntaan, yhteystiedot alla.

Purontiellä sijaitseva halli on myös vuokrattuna yritystoimintaa varten. Kunta omistaa myös huoltoasemakiinteistön Oulaistentien varressa. Huoltoasema on tällä hetkellä vuokrattuna.

Kunnan keskustassa Vanhatien varressa kunta omistaa kolme katutason liikehuoneistoa.

Tontit

Kunnalla on omistuksessa teollisuustontteja Kalajoentien varressa keskustaajaman tuntumassa sekä Pyhänkoskentien varressa n. 3 kilometrin päässä keskustaajamasta.

Kalajoentien teollisuusalueella on tarjolla tontteja tarpeen mukaan 1000 m2-10000 m2. Alueella on tarpeellinen infrastruktuuri ja hyvät liikenneyhteydet.

Pyhänkoskentien varressa kunta omistaa n. 5000 m2 tontin, joka on tarkoitettu yrityskäyttöön.

Yhteystiedot

Kunnanjohtaja Kari Jokela puh. 044-4776 202