Varhaiskasvatus

Merijärven varhaiskasvatus

Varhaiskasvatukseen hakeminen

Varhaiskasvatuspalveluita voi hakea ympäri vuoden.

Varhaiskasvatushakemus tulee jättää neljä kuukautta ennen hoidon alkua tai äkillisen työllistymisen vuoksi vähintään kaksi viikkoa ennen hoidon tarvetta.

Hakemus tehdään sähköisesti osoitteessa https:/merijarvi.daisynet.fi/eDaisy

Paikkaa haetaan uusille lapsille. Päätökset varhaiskasvatuspaikoista tulevat eDaisy-palveluun touko-kesäkuun vaiheessa. Hoitopaikan vastaanottaminen tulee vahvistaa eDaisyssa kahden (2) viikon sisällä päätöksen saapumisesta. Paikat, joista varmistusta ei ole tehty, katsotaan vapautuneeksi. Mikäli kieltäydytte paikasta, jättäkää tarvittaessa uusi hakemus, tämän käsittelyaika on 4 kk.

eDaisy

https://merijarvi.daisynet.fi/eDaisy

eDaisyssa tehdään päivähoitohakemukset, muutosilmoitukset, irtisanomisilmoitukset ja tuloselvitykset. Sähköiseen asiointiin kirjaudutaan aina Suomi.fi- palvelun kautta vahvalla tunnistautumisella, eli joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

DaisyFamily (1.1.2021 alkaen) erityisesti mobiililaitteille kehitetty sovellus, se korvaa aikaisemman DaisyNet palvelun 3/2021 loppuun mennessä. DaisyFamily on käytössä sen jälkeen, kun varhaiskasvatuspaikka on myönnetty lapsellenne.

DaisyFamily https://merijarvi.daisyfamily.fi

DaisyFamilyssä:

  • Viestintä (viesteillä/ilmoitustaululla)
  • Varataan hoitoajat, sekä ilmoitetaan poissaolot/sairastumiset.
  • Lapsen perustiedot
  • Varahakijat
  • Varhaiskasvatussuunnitelma
  • Kasvunkansio

 

https://merijarvi.daisynet.fi

Daisynet-palvelu on käytössä sen jälkeen, kun varhaiskasvatuspaikka on saatu. Daisynetissä tehdään hoitoaikavaraukset. Viestit ja luvat- kohdan alta löydät teille tulleet viestit hoitopaikasta tai päivähoitotoimistosta.

Daisy ohjeet 

DaisyFamily ohjeet