Jokilaaksojen kuituverkko-osuuskunta aloittaa valokuituverkon rakentamisen Merijärvelle

Jokilaaksojen kuituverkko-osuuskunta aloittaa valokuituverkon rakentamisen Merijärvelle

Jokilaaksojen Kuituverkko-osuuskunta on saanut Merijärveltä niin paljon sitoutuneita tilaajia, että kuituverkon rakentaminen voidaan aloittaa. Verkon rakentaminen aloitetaan toukokuun aikana kunnan keskustaajamasta. Kuituverkko-osuuskunta tekee yhteistyötä sähköverkkoyhtiö Elenian kanssa ja valokuitu asennetaan taajamassa samaan kaivantoon maan alle siirrettävien sähköjohtojen kanssa. Kaivuutöistä vastaa Elenia. Osuuskunnan valokuituverkko tuodaan kaikkien ennakkotilauksen tehneiden asiakkaiden kiinteistöön. Verkko rakennetaan siten, että siihen on mahdollista liittyä myös myöhemmin. Keskustaajamassa valokuituverkko on lähes kaikkien alueen kiinteistöjen saavutettavissa.

Verkon rakentamista jatketaan muille alueille myöhemmin tarkentuvien suunnitelmien mukaisesti, kuitenkin mahdollisimman nopeassa aikataulussa. Rakentamisessa pyritään tekemään jatkossakin yhteistyötä Elenian kanssa.

Valokuituverkon tilaajaksi on edelleen mahdollista liittyä edullisin liittymisehdoin. Liittymä on kuntalaisille ilmainen niin kauan kuin verkko on rakennettu. Rakentamisvaiheen jälkeisestä liittymähinnoittelusta päätetään myöhemmin. Tilauslomakkeita saa kunnantoimistosta ja tilauksen voi tehdä verkossa osoitteessa www.jokiverkko.fi. Osuuskunnan kotisivuilla on lisää tietoa valokuidusta ja osuuskunnasta. Tilaus kannattaa kuitenkin tehdä hyvissä ajoin mikä mahdollistaa liittymän suunnittelun mahdollisimman hyvin.

Jokilaaksojen kuituverkko-osuuskunta

Päiväys: 

27.04.2017